Η EY είναι πολυεθνική εταιρεία παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών. Κύριος σκοπός τους είναι η «Οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου». Αυτό επιτυγχάνεται με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και γνώσεων που συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η EY επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εξαιρετικών ηγετών που συνεργάζονται για την εκπλήρωση των υποσχέσεων προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Μέσω του έργου τους, ο EY διαδραματίζει καίριο ρόλο στη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου για τους εργαζομένους, τους πελάτες και τις κοινότητές της.

Το EY ενδυναμώνει τα άτομα με τις απαραίτητες νοοτροπίες και δεξιότητες για την αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων, μετατρέποντάς τους σε πρωτοπόρους που είναι απαραίτητοι για την παγκόσμια πρόοδο. Ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν σταδιοδρομίες που αντικατοπτρίζουν τις μοναδικές τους ταυτότητες, προωθώντας εξαιρετικές εμπειρίες εντός της ΕΥ.

Με δίκτυο άνω των 300,000 εργαζομένων και ενός εκατομμυρίου αποφοίτων, κάθε άτομο ασκεί σημαντική επιρροή. Υπηρετούν ως ηγέτες, εμπνέοντας άλλους εντός και εκτός της ΕΥ, ενσωματώνοντας ενεργά τον σκοπό του οργανισμού στην καθημερινή τους εργασία.

 

Αναδημοσίευση οργανισμού από European Digital Skills & Jobs Platform

 

Μετάφραση είδησης μέσω Digital Europe eTranslation, εργαλείο αυτόματης μετάφρασης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Σύνδεσμος ιστοσελίδας

EY

Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση

  • Τεχνητή νοημοσύνη
  • Ψηφιακές δεξιότητες

Γεωγραφικό Πεδίο/ Χώρα

  • Ευρωπαϊκή Ένωση

Ομάδα-στόχος

  • Ψηφιακές δεξιότητες για το εργατικό δυναμικό.
  • Ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες/ ειδικούς ΤΠΕ.
  • Ψηφιακές δεξιότητες στην εκπαίδευση.
  • Ψηφιακές δεξιότητες για όλους