Μάθετε πώς η ΤΝ αλλάζει ριζικά τον κόσμο της κατάρτισης και της απασχόλησης με τους καλύτερους εμπειρογνώμονες.

Σε ένα πλαίσιο που χαρακτηρίζεται από παγκόσμια διασύνδεση και συνεχή τεχνολογική πρόοδο, η ψηφιοποίηση έχει καταστεί κρίσιμο στοιχείο για την επιτυχία και την ανθεκτικότητα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ). Η ικανότητα υιοθέτησης και χρήσης ψηφιακών εργαλείων όχι μόνο βελτιώνει την επιχειρησιακή αποδοτικότητα, αλλά δημιουργεί επίσης νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα σε μια παγκοσμιοποιημένη αγορά.

Κύριος στόχος της συνεδρίασης αυτής, που διοργανώθηκε από το Fundae και την τομεακή κοινή δομή (EPS) για την οικονομία και την ψηφιακή βιομηχανία, είναι να διερευνηθεί το δυναμικό της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) στον τομέα της εργασίας και της κατάρτισης.

Το Θεματολόγιο

Η πρώτη ημέρα εξετάζει τη γενετική ΤΝ, συζητώντας την εισαγωγή της, τις εφαρμογές στο AWS και τις περιπτωσιολογικές μελέτες. Η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει διαπίστευση, ευπρόσδεκτες παρατηρήσεις και εναρκτήρια διάσκεψη για την τεχνητή νοημοσύνη από τον Senén Barro. Οι επόμενες συνεδρίες καλύπτουν έργα στην ψηφιακή οικονομία και βιομηχανία, μια ομάδα για την τεχνητή νοημοσύνη στην κατάρτιση για την απασχόληση, συζητήσεις σχετικά με τη νομοθεσία και τα μοντέλα μάθησης για την απασχολησιμότητα, καθώς και πληροφορίες από τις εμπειρίες των ΜΜΕ όσον αφορά τις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης και της κατάρτισης. Η ημέρα ολοκληρώνεται με πρακτικά εργαστήρια σχετικά με την ΤΝ για μη τεχνικά προφίλ και προκλήσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, ακολουθούμενα από θεσμικές καταληκτικές παρατηρήσεις. Δείτε ολόκληρη την ημερήσια διάταξη εδώ.

 

 

Αναδημοσίευση εκδήλωσης από  European Digital Skills & Jobs Platform

 

Μετάφραση εκδήλωσης μέσω Digital Europe eTranslation, εργαλείο αυτόματης μετάφρασης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

 

Σύνδεσμος ιστοσελίδας

Event page

Έναρξη

08/04/2024 15:00

Λήξη

09/04/2024 16:00

Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση

  • Τεχνητή νοημοσύνη

Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων

  • Βασικό
  • Ενδιάμεσο
  • Προχωρημένο

Γεωγραφικό Πεδίο/ Χώρα

  • Ισπανία

Είδος πρωτοβουλίας

Εθνική πρωτοβουλία

Ομάδα-στόχος

  • Ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες/ ειδικούς ΤΠΕ.

Γλώσσα

  • Ισπανικά

Οργανισμός

Τρόπος διεξαγωγής

  • Με φυσική παρουσία

Ζώνη ώρας

Europe/Madrid