Γιατί πρόκειται για βέλτιστη πρακτική;

Η Supermums δίνει τη δυνατότητα στα mums (και σε όσους δεν είναι γονείς) να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία τους στο  οικοσύστημα της Salesforce. Με περίπου 45 εκατομμύρια mums στον κόσμο και την τεχνολογία να αποτελούν τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τομέα, η Supermums βλέπει το δυναμικό τους στον τομέα της τεχνολογίας και τους βοηθά να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους και να επανεκπαιδευτούν στο Salesforce, στηρίζοντας παράλληλα τους γονείς στην εξεύρεση ευέλικτων και καλά αμειβόμενων ρόλων που ταιριάζουν γύρω από την οικογενειακή ζωή.

Η Supermums είναι παγκόσμια εταιρεία και προσφέρει τώρα μαθήματα και κατάρτιση σε 3 ηπείρους. Από το 2016, έχουν βοηθήσει πάνω από 700 εκατομμύρια μαμάδες και μπαπάδες , σε 10 + διαφορετικές χώρες, να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στους πωλητές ή να αναζητήσουν το επόμενο βήμα στο ταξίδι τους μέσω της μάθησης, της αναβάθμισης των δεξιοτήτων ή της επανεκπαίδευσης στους τομείς Salesforce Admin, Marketing Cloud και Συμβουλευτικές Δεξιότητες.

Τα μαθήματα που προσφέρονται είναι εξ αποστάσεως, πλήρως εικονικά και ευέλικτα γύρω από την οικογενειακή ζωή, πράγμα που σημαίνει ότι είναι τα ιδανικά κατάλληλα για άτομα που αναζητούν αλλαγή σταδιοδρομίας, επιστρέφουν στην εργασία μετά από αργία ή αναζητούν νέες δεξιότητες για να προσθέσουν στο βιογραφικό σημείωμα. Σύντομη επισκόπηση των οροσήμων:

 • Η Supermoms έχει παράσχει δωρεάν κατάρτιση άνω των 1 εκατ. λιρών στερλινών σε φιλανθρωπικές οργανώσεις μέσω των προγραμμάτων επαγγελματικής εμπειρίας τους και βοήθησε περισσότερες από 200 εταιρείες να προσλάβουν καλύτερα ταλέντα.
 • Η τρέχουσα αποστολή είναι να εκπαιδευτούν 1000 μαμάδες στην Salesforce έως το 2023, ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν τη νέα, ευέλικτη σταδιοδρομία τους.

Ο Supermoms ήταν φιναλίστ στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ψηφιακών Δεξιοτήτων 2018, στην κατηγορία «Ψηφιακές δεξιότητες για κορίτσια και γυναίκες».

Πώς είναι δομημένη;

Κατάρτιση

 • Το κύριο μέρος αποτελείται από ευέλικτα εικονικά μαθήματα κατάρτισης που διευκολύνουν τη μαθησιακή εμπειρία και είναι προσαρμοσμένα στις ατομικές διαθέσιμες δυνατότητες.

Αυτοδιδασκαλία

 • Οι μαθησιακές δραστηριότητες ενισχύονται με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας μάθησης Trailhead του Salesforce, η οποία είναι προσβάσιμη για τις ευέλικτες συνεδρίες αυτοδιδασκαλίας.

Πρακτική εμπειρία

 • Το πρόγραμμα κατάρτισης «Salesforce Admin Ctraining» παρέχει πραγματική εργασιακή εμπειρία που διευκολύνει τη διαδικασία απόκτησης πρακτικής εμπειρίας στο βιογραφικό σημείωμα.

Καθοδήγηση

 • Οι εκπαιδευτές των μαθημάτων είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και θα παρέχουν εβδομαδιαία καθοδήγηση στους εκπαιδευόμενους σε ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια μαζί με τους εθελοντές καθοδηγητές στο μάθημα Admin.

Πιστοποίηση

 • Τα διαθέσιμα μαθήματα κατάρτισης θα βοηθήσουν σημαντικά τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευόμενους να εργαστούν για διαφορετικές πιστοποιήσεις των πωλητών, ανάλογα με τον κύκλο μαθημάτων.

Υποστήριξη θέσεων εργασίας

 • Η ομάδα προσλήψεων στο Salesforce θα προσπαθήσει να αντιστοιχίσει άμεσα τους ασκούμενους με κατάλληλες ανοικτές ευκαιρίες απασχόλησης ή να τους παραπέμψει σε άλλους εταίρους ή πηγές θέσεων εργασίας

Σχετικά με το Salesforce και το Supermums

Η  Salesforce είναι η μεγαλύτερη CRM στον κόσμο και, επειδή όλοι βασίζονται στο υπολογιστικό νέφος, πολλοί ρόλοι Salesforce προσφέρουν το είδος ευελιξίας που αναζητούν τα mums. Σε συνδυασμό με την τεράστια έλλειψη και την αυξανόμενη ζήτηση για δεξιότητες στον τομέα των πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, μπορεί να βρεθεί μια τέλεια λύση εδώ — για τα mums και τους οργανισμούς. Ως κοινωνική επιχείρηση, η Supermums συμβάλλει στην αλλαγή της κοινωνίας μέσω της χειραφέτησης των γυναικών στον τομέα της τεχνολογίας και της προώθησης της ευελιξίας στο χώρο εργασίας. 

 

Αναδημοσίευση Supermums , δημιουργήθηκε από Alessandra Zini

Μετάφραση είδησης μέσω  Digital Europe eTranslation, εργαλείο αυτόματης μετάφρασης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύνδεσμος ιστοσελίδας

Supermums website

Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση

 • Ψηφιακές δεξιότητες

Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων

 • Βασικό
 • Ενδιάμεσο

Γεωγραφικό Πεδίο/ Χώρα

 • Ευρωπαϊκή Ένωση

Είδος πρωτοβουλίας

Διεθνής πρωτοβουλία

Ομάδα-στόχος

 • Ψηφιακές δεξιότητες για το εργατικό δυναμικό.
 • Ψηφιακές δεξιότητες για όλους

Οργανισμός

Είδος χρηματοδότησης

Ιδιωτικοί πόροι