Θέλετε ποτέ να γνωρίζετε τις βάσεις δεδομένων; Θέλατε ποτέ να δημιουργήσετε εύκολα κινούμενα σχέδια; Γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε τη δικτυακή πύλη για τις μητρικές εταιρείες; Θέλετε να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στον προγραμματισμό;

Τότε το Just2Easy είναι η λύση σας! Η βραβευμένη πλατφόρμα πρωτοβάθμιας μάθησης είναι γνωστή για τα δημιουργικά εργαλεία της που καλύπτουν διάφορα μαθήματα του προγράμματος σπουδών. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση εξ αποστάσεως μάθησης προσφέρει πολλά εργαλεία, εφαρμογές και παιχνίδια ειδικά προσαρμοσμένα για τα μαθηματικά, τα αγγλικά, την πληροφορική και τις διασχολικές δραστηριότητες. Με αδιάλειπτη σύνδεση για μαθητές και εκπαιδευτικούς και καθοδηγούμενα σχέδια μαθημάτων, αποτελεί ιδανικό πόρο για τα σχολεία που αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις εξ αποστάσεως μάθησης. Η πλατφόρμα αυτή καλεί τόσο τους εκπαιδευτές όσο και τους εκπαιδευόμενους να διερευνήσουν τις καινοτόμες προσφορές της και να αυξήσουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία.

Επιλέξτε ανάμεσα στα σύντομα διαδικτυακά σεμινάρια κατάρτισης και ενισχύστε τις ψηφιακές σας δεξιότητες!

 

 

Αναδημοσίευση εργαλείου δεξιοτήτων από European Digital Skills & Jobs Platform

 

Μετάφραση εργαλείου δεξιοτήτων μέσω Digital Europe eTranslation, εργαλείο αυτόματης μετάφρασης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Comments are closed.