Συναρπαστικές ειδήσεις! Οι αιτήσεις για τον επερχόμενο γύρο του προγράμματος MSc για την τεχνητή νοημοσύνη — MAI4CAREU — στο Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι τώρα ανοικτές!

Το MAI4CAREU θεσπίστηκε το 2022 και επικεντρώνεται στην ανθρωποκεντρική, εξηγήσιμη και υπεύθυνη ΤΝ. Περιλαμβάνει υποχρεωτικά μαθήματα σχετικά με τη δεοντολογία και την επιχειρηματικότητα στον τομέα της ΤΝ, δίνοντας προτεραιότητα στην παροχή συμβουλών σταδιοδρομίας για την ενδυνάμωση των σπουδαστών κατά τη δρομολόγηση των επιχειρήσεών τους. Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο συγχρηματοδοτείται από τον μηχανισμό «Συνδέοντας την Ευρώπη» της ΕΕ,U’s   αναπτύσσεται σε συνεργασία με εταίρους όπως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, το Πανεπιστήμιο Ruse Angel Kanchev, το Κέντρο Αριστείας CYENS και επιχειρήσεις τεχνολογίας.

Συμμετάσχετε στο πρόγραμμα για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της εκπαίδευσης στον τομέα της ΤΝ και κάντε αίτηση τώρα  να συμμετάσχετε στην πρόσληψη του Σεπτεμβρίου!

Πρόγραμμα MAI4CAREU: Δεξιότητες για την επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης

Στο πρόγραμμα MSc Τεχνητή Νοημοσύνη του Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο διαχειρίζονται από κοινού τα Τμήματα Επιστήμης Υπολογιστών και Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών Ηλεκτρονικών, παρέχονται στους φοιτητές ευκαιρίες να βιώσουν ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης μέσω πρακτικής άσκησης σε ερευνητικά κέντρα και διάφορες εταιρείες, κερδίζοντας πιστώσεις για τη συμμετοχή τους. Το πρόγραμμα ενισχύει την εμπειρία των φοιτητών προσφέροντας συμβουλές σταδιοδρομίας και δημιουργώντας ισχυρές συνδέσεις με τη βιομηχανία, διευκολύνοντας την απόκτηση βασικών μη τεχνικών δεξιοτήτων που ευνοούν τη συνέχιση επιτυχημένων σταδιοδρομιών που σχετίζονται με την ΤΝ ή τη δημιουργία ανεξάρτητων νεοφυών επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα!

 

Οι αιτήσεις είναι ανοικτές έως τον Μάιο του 2024

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα από τον Σεπτέμβριο του 2024, έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 έως τις 12.00 ΕΕΤ.

 

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων.

 

Αναδημοσίευση είδησης από European Digital Skills & Jobs Platform .

 

Μετάφραση είδησης μέσω Digital Europe eTranslation, εργαλείο αυτόματης μετάφρασης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Σύνδεσμος ιστοσελίδας

MSc in Artificial Intelligence - MAI4CAREU

Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση

  • Τεχνητή νοημοσύνη
  • Μηχανική Μάθηση

Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων

  • Προχωρημένο

Γεωγραφικό Πεδίο/ Χώρα

  • Ευρωπαϊκή Ένωση
  • Κύπρος

Είδος πρωτοβουλίας

Διεθνής πρωτοβουλία