Η 2η πρόσκληση υποβολής προσφορών για τη μελέτη σκοπιμότητας του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού ψηφιακών δεξιοτήτων (EDSC) δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η δημοσίευση της πρόσκλησης ακολουθεί την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να δρομολογήσει εκ νέου τη μελέτη σκοπιμότητας για το EDSC προς υποστήριξη της δράσης 9 του σχεδίου δράσης για την ψηφιακή εκπαίδευση (2021-2027), με στόχο τη χαρτογράφηση και την ανάλυση του τοπίου ανάπτυξης ψηφιακών ικανοτήτων και πιστοποίησης δεξιοτήτων στην ΕΕ, τον καθορισμό του σκοπού και του πεδίου εφαρμογής ενός πιλοτικού προγράμματος του EDSC και πολλών άλλων στόχων.

Το EDSC θα επιτρέψει στους πολίτες να αναφέρουν το επίπεδο ψηφιακών ικανοτήτων τους που αντιστοιχεί στα επίπεδα επάρκειας DigCompδηλαδή σε επίπεδο ιδρύματος, ενδιάμεσου, προηγμένου και υψηλού επιπέδου εξειδίκευσης — και θα ενθαρρύνει τα άτομα να αποκτήσουν νέες ψηφιακές δεξιότητες που καλύπτουν όλα αυτά τα επίπεδα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα επίπεδα αυτά, συμβουλευτείτε την  έκθεση DigComp 2.1.

Εδώ  μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο προς την πρόσκληση υποβολής προσφορών.

Για τυχόν ερωτήσεις, καλείστε να χρησιμοποιήσετε την  καρτέλα «Ερωτήσεις» του δικτυακού τόπου eTendering. Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν από την αρμόδια υπηρεσία προμηθειών.

 

© Ευρωπαϊκή Ένωση, 2022

 

Αναδημοσίευση  EDSC: 2nd Call for Tenders open for applications , δημιουργήθηκε από Matteo Mirigliano.

 

Μετάφραση είδησης μέσω Digital Europe eTranslation, εργαλείο αυτόματης μετάφρασης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύνδεσμος ιστοσελίδας

Call for Tenders

Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση

  • Ψηφιακές δεξιότητες

Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων

  • Βασικό
  • Ενδιάμεσο
  • Προχωρημένο
  • Επαγγελματίας/Ειδικός ΤΠΕ

Γεωγραφικό Πεδίο/ Χώρα

  • Ευρωπαϊκή Ένωση

Είδος πρωτοβουλίας

Θεσμική πρωτοβουλία της ΕΕ