Προώθηση της έρευνας χρηστών: «Θέλουμε να ακούσουμε από εσάς! Η φωνή σας, το μέλλον μας: shape de Platform σήμερα!»

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την έναρξη της έρευνάς μας για τους χρήστες, και χρειαζόμαστε την πολύτιμη συμβολή σας για να κάνουμε την πλατφόρμα ψηφιακών δεξιοτήτων και θέσεων εργασίας καλύτερη από ποτέ! Η εμπειρία και η ικανοποίησή σας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε και τα σχόλιά σας είναι ζωτικής σημασίας για να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Ανακαλύψτε τη διαβούλευση με τους χρήστες μας και αφιερώστε λίγα λεπτά για να μας δώσετε τα σχόλιά σας!

Στην Πλατφόρμα Ψηφιακών Δεξιοτήτων και Θέσεων Εργασίας, πιστεύουμε ότι η φωνή κάθε χρήστη έχει σημασία. Είτε είστε εδώ για να μάθετε νέες δεξιότητες, να εξερευνήσετε ευκαιρίες απασχόλησης ή να μείνετε ενημερωμένοι με τις τάσεις της βιομηχανίας, οι γνώσεις σας μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές βελτιώσεις. Αυτή η έρευνα είναι η ευκαιρία σας να μοιραστείτε αυτό που αγαπάτε σχετικά με την πλατφόρμα, τι μπορεί να βελτιωθεί και πώς μπορούμε να κάνουμε το μαθησιακό σας ταξίδι πιο ελκυστικό και αποτελεσματικό.

Η έρευνα είναι γρήγορη και εύκολη στην ολοκλήρωσή της. Οι απαντήσεις σας θα επηρεάσουν άμεσα τη μελλοντική μας συντακτική στρατηγική, οδηγώντας σε πιο εξατομικευμένο περιεχόμενο, βελτιωμένες μαθησιακές διαδρομές, καλύτερη παρακολούθηση της προόδου και νέες διαδραστικές λειτουργίες. Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που πραγματικά σας εξυπηρετεί και τα σχόλιά σας είναι το κλειδί για να συμβεί αυτό.

Ελάτε μαζί μας στη διαμόρφωση του μέλλοντος των ψηφιακών δεξιοτήτων και θέσεων εργασίας! Η έρευνα θα είναι ανοικτή έως τις 26 Ιουνίου 2024

Πάρτε την έρευνα σήμερα και βοηθήστε μας να οικοδομήσουμε μια πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε τους στόχους σας. Σας ευχαριστούμε που αποτελείτε ουσιαστικό μέρος της κοινότητάς μας — ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!

 

 

Αναδημοσίευση άρθρου από European Digital Skills & Jobs Platform

 

Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση

  • Ψηφιακές δεξιότητες

Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων

  • Βασικό
  • Ενδιάμεσο

Γεωγραφικό Πεδίο/ Χώρα

  • Ευρωπαϊκή Ένωση

Είδος πρωτοβουλίας

Διεθνής πρωτοβουλία