Στις 13 Οκτωβρίου 2021, το Cedefop, το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης, εγκαινίασε μια νέα σειρά podcast  «Skillset and match».

Το podcast προσφέρει ποικίλες προοπτικές όσον αφορά τις δεξιότητες, την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και την αγορά εργασίας από όλη την Ευρώπη. Η σειρά θα φιλοξενήσει εμπειρογνώμονες, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, κοινωνικούς εταίρους, επαγγελματίες ΕΕΚ και εκπαιδευόμενους, καθώς και άλλους: ένας νέος προσκεκλημένος θα συμμετάσχει σε κάθε επόμενη έκδοση για να εμβαθύνει σε ορισμένα θέματα.

Το πρώτο επεισόδιο του podcast εφαρμόστηκε πιλοτικά με έναν ειδικό προσκεκλημένο, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων Nicolas Schmit, αρμόδιο για την πολιτική της ΕΕ στον τομέα αυτό. Μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση στο πρώτο επεισόδιο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες:

Το podcast αποσκοπεί στην παροχή στήριξης και κατανόησης της έρευνας του Cedefop και στην προώθηση της δημιουργικής σκέψης σχετικά με τις μελλοντικές προκλήσεις, τον τρόπο αντιμετώπισής τους και τον τρόπο στήριξης της διττής ψηφιακής και πράσινης μετάβασης, με έμφαση στην ψηφιακή δεκαετία.

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο επεισόδιο! Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε.

 

Αναδημοσίευση Cedefop goes podcasting! ,  δημιουργήθηκε από Galina MISHEVA.

 

Μετάφραση είδησης μέσω Digital Europe eTranslation, εργαλείο αυτόματης μετάφρασης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση

  • Ψηφιακές δεξιότητες

Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων

  • Βασικό
  • Ενδιάμεσο
  • Προχωρημένο
  • Επαγγελματίας/Ειδικός ΤΠΕ

Γεωγραφικό Πεδίο/ Χώρα

  • Ευρωπαϊκή Ένωση

Είδος πρωτοβουλίας

Θεσμική πρωτοβουλία της ΕΕ