Η 3η πρόσκληση στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη» θα δώσει ώθηση στα εκπαιδευτικά προγράμματα σε βασικές ψηφιακές τεχνολογίες. Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοικτές έως τον Ιανουάριο του 2023.

Η νέα πρόσκληση στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη», «Εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ή ενότητες σε βασικούς τομείς ικανοτήτων», θα βοηθήσει την ΕΕ να ενισχύσει το ψηφιακό ταλέντο της, στηρίζοντας την ανάπτυξη μαθημάτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών σε ψηφιακούς τομείς, όπως η κυβερνοασφάλεια, το διαδίκτυο των πραγμάτων, η τεχνολογία blockchain, η τεχνητή νοημοσύνη και πολυτομεακά μαθήματα που ενδυναμώνουν επαγγελματίες σε τομείς εκτός ΤΠΕ με ψηφιακές δεξιότητες.

Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων είναι πλέον ανοικτή για κοινοπραξίες!

Είστε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ερευνητικό κέντρο ή καινοτόμος επιχείρηση που αναπτύσσει ψηφιακές τεχνολογίες; Με την παρούσα πρόσκληση θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με ενεργούς παράγοντες στον ψηφιακό τομέα και να επεκτείνετε την ευρωπαϊκή εκπαίδευση που προσφέρει βασικές ψηφιακές τεχνολογίες.

Δείτε επίσης το ενημερωτικό δελτίο μας για την 3η πρόσκληση  υποβολής προτάσεων, το οποίο παρέχει επισκόπηση των επόμενων βημάτων. Εάν έχετε περισσότερες αμφιβολίες, μπορείτε να βρείτε ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την 3η πρόσκληση στην επίσημη πύλη χρηματοδότησης των προσφορών . Η σελίδα αυτή θα επικαιροποιείται τακτικά.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 24 Ιανουαρίου 2023, ώρα 17: 00: 00 ώρα Βρυξελλών.

Λάβετε μέρος στη νέα ενημερωτική ημερίδα για την πρόσκληση: «ΕΤΑΙΡΟΣ για ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ Δεξιότητες 3»

Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για την πρόσκληση και θα θέλατε να προωθήσετε την ιδέα σας, η Πλατφόρμα Ψηφιακών Δεξιοτήτων «Ψηφιακές δεξιότητες» διοργανώνει νέα ενημερωτική ημερίδα στις 20 Οκτωβρίου 2022. Επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης  στην πλατφόρμα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ημερήσια διάταξη και τον τρόπο συμμετοχής.

Οι εγγραφές είναι ήδη ανοικτές!

Μην χάσετε τυχόν ενημερώσεις σχετικά με τις προσκλήσεις υποβολής προτάσεων του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη» στην ειδική σελίδα μας στο DIGITAL.

 

Αναδημοσίευση Apply now! New DIGITAL Call on education programmes in key technologies is now open! , δημιουργήθηκε από Matteo Mirigliano.

Μετάφραση είδησης μέσω Digital Europe eTranslation, εργαλείο αυτόματης μετάφρασης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Ψηφιακή τεχνολογία/εξειδίκευση

  • Τεχνητή νοημοσύνη
  • Κυβερνοασφάλεια
  • Υπολογιστική Υψηλής Απόδοσης
  • Μηχανική Μάθηση
  • Cloud Computing
  • Ψηφιακές δεξιότητες

Επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων

  • Ενδιάμεσο
  • Προχωρημένο

Γεωγραφικό Πεδίο/ Χώρα

  • Ευρωπαϊκή Ένωση

Είδος πρωτοβουλίας

Θεσμική πρωτοβουλία της ΕΕ