Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας, μπορείτε να τροποποιήσετε διάφορες ρυθμίσεις για να κάνετε την πλοήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο πιο άνετη:

  • Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα όρασης, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, την αντίθεση χρώματος, το μέγεθος γραμματοσειράς και τη γραμματοσειρά.
  • Εάν έχετε απώλεια όρασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό ανάγνωσης οθόνης, το οποίο μετατρέπει τα δεδομένα μιας σελίδας σε μορφή ήχου.
  • Εάν έχετε πρόβλημα ακοής, τυχόν ηχητικά στοιχεία της σελίδας παρουσιάζονται και οπτικά (π.χ. λεζάντες βίντεο)
  • Για πλοήγηση χωρίς ποντίκι και ελάχιστη χρήση πληκτρολογίου, υπάρχει ευκολία στην κίνηση χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα καρτέλας και βέλους.

Η προσβασιμότητα στον ιστότοπο του Συνασπισμού Digital Skills and Jobs (DiSkiJO) είναι υψίστης σημασίας. Για το λόγο αυτό, κατά την ανάπτυξή του έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να πληρούνται επαρκώς τα κριτήρια ΑΑ της διεθνούς εταιρικής συνεργασίας W3C που αφορά προσβάσιμες και σωστά ανεπτυγμένες ιστοσελίδες. Εάν, παρόλα αυτά, αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ιστότοπο κατά την επίσκεψή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@dmrid.gov.cy.

Ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης Ιστού

Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο FireFox, κάντε κλικ εδώ.

Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο Opera, κάντε κλικ εδώ.

Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο Chrome, κάντε κλικ εδώ.

Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στον Internet Explorer, κάντε κλικ εδώ.

Για ρυθμίσεις προσβασιμότητας στο Apple Safari, κάντε κλικ εδώ.

Κινητές συσκευές

Ο τρέχων ιστότοπος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η εμφάνισή του να προσαρμόζεται αυτόματα σε οθόνες διαφόρων συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα και tablet.

Comments are closed.